Arama
Arama Sonuçları
MHP’li başkanlar tam kadro genel merkezde
MHP'li ilçe belediye başkanları Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ı ziyaret etti.
Kastamonu sahilinde ‘Üç Hilal’ dönemi...
31 Mart yerel seçimlerinde CHP yönetimindeki Cide ve AK Parti yönetimindeki İnebolu Belediyelerinde MHP dönemi başladı.
İhsangazi’de MHP’nin seçim bürosu açıldı!
İhsangazi ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim bürosunun açılımı yoğun katılımla gerçekleştirildi.
MHP, Kastamonu’da 3 ilçe adayını açıkladı
Kastamonu 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde adayların açıklanma süreci devam ediyor.
Aydın; 'Kısıtlı imkanlara rağmen yaptık...'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, açıklamasında; "Birilerinin dediği gibi şehrimizi hiçbir zaman hizmetten mahrum bırakmadık. Yine bırakmayacağız. Biz onların yapmadığı bir çok hizmeti tüm olumsuzluklara, kısıtlı imkanlara rağmen yaptık. Birileri bizim eserlerimizi kendisi yapmış gibi göstermeye devam etsin. Asıl olan hizmetin gerçekliğidir" dedi.
Kastamonu’da tartışma yaratan cümleyi Bakan da kurdu!
AK Parti Kastamonu Aday Tanıtım Toplantısı, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın katılımıyla Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda gerçekleşti.
Vidinlioğlu, sessizliğini bozdu: 'Bunu gördük'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın tarafından düzenlenen basın toplantısında; MHP İl Başkanı Emre Şahin ve Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu da konuştu. Toplantıda konuşan Vidinlioğlu; başkan adayı olarak gösterilmemesinin ardından ifade edilen bazı söylemlere 'siyasetin çıkış kapısı yoktur'' sözleriyle gönderme yaptı.
Yıllık istişare için toplandılar
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV), Kastamonu Şubesi yıllık istişare toplantısını gerçekleştirdi
MHP'da aday krizi; başkan ve yönetimi istifa etti
Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesinde MHP teşkilatında aday krizi yaşanıyor.
‘Kimseye MHP’yi yok saydırmayız’
Aylardır merakla beklenen “AK Parti ve MHP Kastamonu’da ittifak yapacak mı?” sorusu da nihayet cevabını buldu. AK Parti MHP’nin büyük ortağı olduğu Cumhur İttifakı, Kastamonu’da ayrı adaylarla seçime girme kararı aldılar.
MHP İl Başkanı'ndan net 'seçim' mesajı!
MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında, net seçim mesajı verdi. İl Başkanı Şahin açıklamasında; "Kalemizi koruyacağız. Zafere kilitlenmiş durumdayız. Kaybetmek gibi bir düşüncemiz yok.Tamamen kazanmak üzerine bir siyasi çalışma yürütüyoruz" dedi.
Çolakoğlu ve Dellaloğlu ailelerinin mutlu günü
SGK’dan emekli Halil Çolakoğlu ve eşi Trabzon Numune Hastanesi’nde Hemşire olarak görevli Cevriye Çolakoğlu’nun kızları Mimar Özge Çolakoğlu ile Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Kastamonu Öz Ye -Ye Kuruyemişleri İhracat, İthalat Limited Şirketi Sahibi Turgay Dellaoğlu ve eşi Ayten Dellaloğlu’nun oğulları, Doktor Zeynep Dellaloğlu’nun kardeşi Ankara Öz Yeye Kuruyemiş Firması ve İzmir Alaçatı Alabora Oteli Sahibi Kürşat Dellaloğlu Kurşunlu Han Otel Açık Alanında düzenlenen törenle evlendiler.
Kastamonuluların yeni ‘nefes’ noktası
Kastamonu Belediyesi tarafından yenilenen Karaçomak Barajı Mesire Alanına vatandaşlardan yoğun ilgi...
Kastamonu BBP, Saim Çakmak ile devam
Kongrede, geçtiğimiz Temmuz ayında genel merkez tarafından atanan mevcut İl Başkanı Saim Çakmak tekrar seçilerek güven tazeledi.
Kastamonu ve tüm ilçelerimizde 3 hilalli bayrağımızı tekrar...
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi 9 Eylül Cumartesi günü Atatürk Spor Salonunda düzenlendi...
MHP Emre Şahin ile yola devam dedi
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi 9 Eylül Cumartesi günü Atatürk Spor Salonunda düzenlendi.
"MHP, toplumsal maliyeti çok az olan bir hareket"
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresine katılan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş: " Toplumsal maliyeti çok az olan bir hareketin mensuplarıyız biz. " dedi.
MHP Olağan Kongresi başladı
MHP Olağan Kongresi MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş'ın katılımıyla Atatürk Spor Salonu'nda başladı.
MHP İl Başkanı Şahin: ‘Hepimizin hatası var’
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Emre Şahin, kongre süreçleri hakkında basın toplantısı düzenlendi. 14 ve 28 Mayıs seçimleri ile önümüzdeki yerel seçimler hakkında da açıklamalarda bulunan Şahin, 9 Eylül’de gerçekleştirecekleri İl Kongresi sonucunda görevlerine devam edeceklerini söyleyerek; ‘’Şapkayı önümüze koyduk, hepimizin bir hatası var’’ dedi.
Seydiler'de coşkulu kutlama
Seydiler İlçesinde 3. Geleneksel Şehit Şerife Bacı Kültür Şenlikleri düzenlendi. Program kapsamında çeşitli etkinliklerle coşkulu bir kutlama yapıldı.
MHP Kastamonu İl Kongresi 9 Eylül’de…
MHP İl Kongresi, 9 Eylül Cumartesi günü yapılacak.
MHP, "Abdulmuttalip Karagöz ile yola devam" dedi
Seydiler İlçe Başkanlığı Olağan Kongresini gerçekleşti. Göreve tekrar seçilen Abdulmuttalip Karagöz, güven tazeledi.
İlçe Başkanı Yaşar Yılmaz oldu
MHP Ağlı İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi gerçekleşti. Yapılan seçimde Yaşar Yılmaz İlçe Başkanı olarak seçildi.
Mesut Pınar güven tazeledi
MHP İlçe Kongreleri hızla devam ediyor. Pınarbaşı İlçe Başkanlığı seçimlerinde Mesut Pınar yeniden İlçe Başkanı seçilerek güven tazeledi.
MHP İlçe Kongrelerinde! Bir başkan daha değişti
MHP İlçe Kongrelerine hızla devam ediyor. Bugün Şenpazar İlçe Başkanlığı seçimlerinde İlçe Başkanı Umut Eser görevi Mustafa Arslan'a devretti.
MHP Tosya İlçe Başkanlığı Bazlamaçcı'yla 'devam' dedi
MHP İlçe Kongrelerine devam ediyor. MHP Tosya İlçe Kongresi'nde mevcut başkan Suat Bazlamaçcı güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, yaptığı paylaşımda, yeniden başkan seçilen Suat Bazlamaçcı ve yönetimine başarı diledi.
MHP Merkez İlçe, 'Kapulu ile yola devam' dedi
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Kongresi'ni Grand Moni Konferans Salonu'nda gerçekleştirdi. Kongrede Merkez İlçe Başkanlığı'na mevcut başkan Hüseyin Kapulu seçildi. MHP Kastamonul Başkanı Emre Şahin; "Kongremizde tekrar ilçe Başkanlığı gorevine devem eden Hüseyin Kapulu ve yönetim kuruluna başarılar diliyoruz" dedi.
Hanönü MHP’de ‘Arıkan’ güven tazeledi
MHP Hanönü ilçe kongresinde mevcut başkan Metin Arıkan tekrar seçildi.